Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΨΑΛΙΔΙ


Αγάπη μου, συρρίκνωσα τη δεξιά!


 Νομίζει οτι το μήνυμα των εκλογών, η ετοιμηγορία της κάλπης, δεν είναι ότι είναι άχρηστος και κωλοπούμπας, αλλά ότι είναι σταρ του σινεμά και ότι είναι αγαπημένος celebrity οπότε και ο λαός συμφωνεί στο να συμμετάσχει σε μια νέα κυβέρνηση. Κωμωδία, μην τη χάσετε.

Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Σήμερα η διάψευση?


* Ξέρω ότι θα βρεθούν κάποιοι να πούν "και τα άλλα κόμματα πού είναι;".. Για να μην εξηγώ και μαλλιάζει η γλώσσα μου, αυτά τα δύο κόμματα κυβέρνησαν τρόπος-του-λέγειν τον τόπο. Και όλα τα άλλα δικαιολογούσαν την ύπαρξη αυτών των δύο κομμάτων.
 Το καλοκαίρι που πέρασε θέλατε να τους φάτε όλους ζωντανούς στο Σύνταγμα. Σιγά-σιγά σας έψησαν ότι φταίνε μόνο καμιά δεκαριά καρεκλοκένταυροι και για να γουστάρετε προσωρινά μπήκε και ένας φυλακή, που σε κανά-δυό μήνες θα βγεί κιόλας. Και κάποιοι είναι ακόμα πιό "έλληνες", ακόμα πιό θολωμένοι που θα πάνε να ψηφίσουν "πατριωτικά", δεξιά κόμματα, να μας χώσουν ακόμα πιό βαθιά στα.. τέλως πάντων.. Μακάρι αύριο να διαψευστώ πανυγηρικά. Μακάρι..

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Ζήτω η ΑρειαΝΗ φυλη!


ΕΚΛαιΓΕΣ 2012


Μαλάκα έλληνα,
 Ξέρω ότι δεν θα καταφέρεις ούτε αυτή τη φορά, παρόλα αυτά που πέρασες τα τελευταία χρόνια, παρόλα τα ψέμματα που αποκαλύφθηκαν μπροστά σου, παρόλο τον θυμό σου, παρόλο το ξύλο που έφαγες από αυτό το σύστημα που με το ζόρι θέλουν να το αποκαλείς δημοκράτια, να αλλάξεις κάτι. Δεν θα καταφέρεις να αλλάξεις τίποτα. Απολύτως τίποτα. Ούτε στο ελάχιστο. Γιατί είσαι μαλάκας. Γιατί νομίζεις ότι το φιλότιμο βρίσκει παντού εφαρμογή. Και κοκορεύεσαι ότι αυτή η λέξη υπάρχει μόνο στα ελληνικά. Και την ξέσκισες. Αφέθηκες στο χαζοκούτι και μέσα σε μόλις 10 μήνες, σχεδόν τους συγχώρεσες όλους και τους έδωσες το δικαίωμα να συνεχίζουν να υπάρχουν. Επιτρέπεις σε όλους αυτούς που σε κατέστρεψαν, που σε μόλυναν, που σε έκλεψαν και ψηφίζοντας νόμους αυτοαθωώθηκαν, να βγαίνουν τώρα, μετά από 10 μήνες μόνο, να σου λένε ότι θα σε σώσουνε. Αλλά όχι μόνο τους το επιτρέπεις μαλάκα έλληνα, αλλά και τους πιστέυεις. Και είσαι τόσο μαλάκας έλληνα, που θα γυρίσεις και θα πείς "όχι, δεν θα τους ψηφίσω, θα ψηφίσω κάτι άλλο" και θα πας να ψηφίσεις ακόμα πιό ανελεύθερα κόμματα, θα πας και θα δυναμώσεις τη Χούντα. Αλλά είσαι μαλάκας και πιάνεσαι μιά ζωή κορόιδο. Σου φταίνε οι μετανάστες, που με τον στρατό σου τον ίδιο τους έδιωξες απ' την χώρα τους για να καρπωθείς τους πόρους της πατρίδας τους, κάνοντας πολέμους και ρημάζοντας τα πάντα, αλλά δεν περίμενες ότι θα έρθουν στην χώρα σου που δεν έχει πόλεμο. Περίμενες ότι θα κάτσουν εκεί να τρώνε βόμβες μαλάκα δυτικέ έλληνα. Νόμιζες ότι είναι μαλάκες μαλάκα έλληνα. Και καμάρώνεις τους φασίστες που "καθαρίζουν" τις γειτονίες σου μαλάκα έλληνα. Και νομίζεις ότι το κάνουν επειδή είσαι όμορφος. Επειδή αγαπάνε την ελλάδα όπως κι εσύ μαλάκα έλληνα. Όχι επειδή είναι φασίστες, ναζιστές, καθάρματα και ο μόνος τρόπος να σε προσεγγίσουν είναι να σου το "παίξουν" καλά παιδιά. Και μόλις τους εμπιστευτείς μαλάκα έλληνα να σε πιάσουν και να σε γαμήσουν. Περιφανέυεσαι για τους αρχαίους προγόνους σου, για την ιστορία σου και δεν βλέπεις τον φασιστικό δούρειο ίππο που πάνε να σου "χαρίσουν". Μαλάκα έλληνα. Γιατί αγαπάς τα λεφτά σου πιό πολύ κι απ' τη μάνα σου. Γιατί ξαλάφρωνες όταν άκουγες στα δελτία ειδήσεων ότι στο τάδε αεροπορικό δυστύχημα ΔΕΝ επέβαιναν έλληνες. Γιατί σιγά-σιγά κατάφεραν να σε αποκτηνώσουν μαλάκα έλληνα. Γι' αυτό πάλι θα κάνεις μαλακία, μαλάκα έλληνα. Και θα κλαις πάλι μαλάκα έλληνα. Και θα αναρωτιέσαι γιατί ΕΚΛΑΙΓΕΣ και μετά τις ΕΚΛΟΓΕΣ. Μαλάκα έλληνα.