Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Μολυσμένες παραλίες

Σε μείζοντος σημασίας έχει αναδειχθεί το θέμα της μόλυνσης των ελληνικών υδάτων, μετά από φωτογραφίες-ντοκουμέντα που δώθηκαν στη δημοσιότητα και απεικονίζουν τις διαστάσεις που έχει πάρει το πρόβλημα της επικινδυνότητας όσο αναφορά τη χρήση των παραλιών μας. Κολοβακτηρίδια γιγαντιαίων διαστάσεων έχουν κάνει την εμφάνιση τους στις ακτές, προκαλόντας δέος στους ανυποψίαστους λουόμενους, οι οποίοι με την σειρά τους δεν μπορούν να απολαύσουν το "προίον" της μοναδικής ελληνικής βαριάς βιομηχανίας, τον τουρισμο. Το φαινόμενο αναμένεται να πάρει διαστάσεις επιδημίας, μιάς και το ποσοστό των κολοβακτηριδίων θα μεγαλώνει τους επόμενους μήνες, καθώς όλο και μεγαλύτερο ποσοστό συμπολιτών μας θα αδυνατεί να επισκεφτεί τις ελληνικές πλαζ λόγω αυξημένου κόστους και οικονομικών δυσκολιών, αφήνοντας τες στο έλεος των εν λόγω κολοβακτηριδίων καθώς και των παρατρεχάμενων αυτών ασπόνδυλων.

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Ο πραγματικός λόγος της εγχείρησης Σαμαρά στο μάτι.


*Θα τ' ακούσουμε και αυτό*

Μα καλά, πώς γίνεται και όλα τα μεγάλα ΜΜΕ κάνουν τα στραβά μάτια μπροστά στα πλάνα που όλοι είδαμε χθες στις τηλεοράσεις μας; Πώς γίνεται να μην υπάρχει καμία αναφορά στους ΓΚΡΙ ΔΟΥΛΟΥΣ που παρακολουθούσαν μαζί με την Μέρκελ τον στημένο αγώνα, με το πολύ Political-Correct σκορ 4-2 υπερ της "Παγκοσμιοποιημένης Πανευρωπαϊκής Δύναμης" Γερμανίας;  Γιατί 4-2; Επειδή πολύ απλά αυτό το σκορ κάνει απολύτως σαφή την κυριαρχία της Γερμανίας, δίνοντας την εντύπωση στους αμφισβητίες ότι όσο κι αν προσπαθήσουν, στο τέλος θα διασυρθούν και θα υποκύψουν στην δύναμη της Νεοταξικής Ελίτ που εδρεύει στην Γερμανική Καγκελαρία. Επειδή χθες έγινε παγκοσμίως σαφές ότι όλα είναι προσχεδιασμένα και εφαρμόζονται γράμμα προς γράμμα από τα τσιράκια των εξωγήινων κατακτητών Illuminati, και δεν μπορεί να υπάρχει καμία άλλη κατάλυξη πέραν της απόλυτης κυριαρχίας του ολοκληρωτικού καθεστώτος που θέλει να επιβάλει η Νέα Τάξη Πραγμάτων. Γιατί καμία, μα καμία κάμερα δεν έδειχνε τον πολωνικό ουρανό την ώρα που παιζόταν το παιχνίδι; Μα φυσικά επειδή ήταν πλυμμηρισμένος από CHEM TRAILS, τις γνωστές χημικές ουρές που μας ψεκάζουν για να υποκύπτουμε πιο εύκολα στις προσταγές τους. Και το πρόσταγμα χθες ήταν σαφές. "Μην αντιστέκεστε". Και δεν έδειχναν τον ουρανό επειδή μαζί με τους ψεκασμούς, άπειροι ιπτάμενοι δίσκοι σουλατσάραν πάνω κάτω και εξαπέλυαν -ποιός ξέρει με ποιά σατανική τεχνολογία- ενεργειακές ακτίνες ενάντια στους έλληνες ποδοσφαιριστές με σκοπό να τους καταβάλλουν σωματικά και ψυχικά. Πώς γίνεται το επίσημο έμβλημα της διοργάνωσης να δείχνει καθαρά τα χαρακτηριστικά διαγώνια μάτια των εξωγήινων δυναστών καμουφλαρισμένα επιμελώς στα στυλιζαρισμένα άνθη και κανείς να μη λέει κουβέντα; Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πιά. Η καλοκουρδισμένη ελληνική ομάδα που υπό κανονικές συνθήκες θα συνέτριβε τους γερμανούς, βρέθηκε να εξευτελίζεται εμπρός στα μάτια όλου του πλανήτη και να ρουφάει τα μπαλλάκια το ένα μετά το άλλο, για παραδειγματισμό, με παραλήπτες αυτού του μηνύματος τους απανταχού αντιστεκόμενους ενάντια στις επιθυμίες της Νέας Τάξης Πραγμάτων και των πραγματικών αφεντικών τους Νεφελίμ και Αννουνάκι. Σας τα έλεγε ο Λιακόπουλος και εσείς τον χλευάζατε! Καλά να πάθετε!

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

*Primeminister the 13th*

Εκπληκτικής σύλληψης σενάριο που μας μεταφέρει στη τριτοκοσμική Ελλάδα του 2012, όπου ο μανιακός 13ος πρωθυπουργός βγάζει τη μάσκα και εκδικείται όλους όσους προσπάθησαν να τον κρατήσουν μακριά από το ανώτατο αξίωμα της χώρας. Άλλωστε είχε προειδοποιήσει ότι θα ¨βγάλει τις μάσκες". Enjoy!


Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

trio bel CUNTo...


Στον σχηματισμό μουσικού συγκροτήματος προχώρησαν οι τρείς αρχηγοί της συγκυβέρνησης λίγο πριν την επισημοποίηση της, για να προσδώσουν ένα πανυγηρικό κλίμα στην επιστροφή του πασοκ και της νεας δημοκρατίας στην εξουσία. Μπουζούκι ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος. Στην κυριολεξία. Παιδί-βιολί ο Κουβέλης.