Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

*Ο άνθρωπος της ΚΥΠ(ουρικής)*

Μη μπερδεύεστε και συκοφαντείτε αδίκως τον Μιχαλολιάκο, δεν ήταν ΚΥΠατζής, ΚΥΠουρός ήταν ο άνθρωπος..
 

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

*Ξύλο, Ξανά!*

Μετά την επίθεση σε 84χρονο για την οποία κατηγορείται ο πρόεδρος της 'Δημιουργία, Ξανά!' (http://topontiki.gr/article/38135), ο Θάνος Τζήμερος αποφάσισε να επεκτείνει τη δράση του και σε άλλους χώρους συνάθροισης υπερήλικων, όπως τα ΚΑΠΗ, σε μια προσπάθεια να μειώσει τον -ομολογουμένως πολύ υψηλό- μέσο όρο ηλικίας των ελλήνων! Καλή επιτυχία Πρόεδρα!
 Επίσης, με αφορμή το τελευταίο περιστατικό με τον 84χρονο και μετά από ενδελεχή έρευνα σχετικά με τα επεισόδια του Ιουνίου του 2011, μας έγινε γνωστό οτι βρέθηκαν στοιχεία που αποδεικνείουν ότι οι προσπάθειες του προέδρου να συμβάλλει αποφασιστικά στην μείωση του μέσου όρου ηλικίας του ελληνικού πληθυσμού είχαν αρχίσει από τότε..

*Είσαι ό,τι δηλώσεις*

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Αυτό που όλοι φοβόμασταν, αλλά δεν λέγαμε κουβέντα..

Παρασκευή και 13, Live Trolling με τους τρογλοδυτες στο Radio98 μετά τις 10μμ, στην εκπομπή Psy-zone. Στο στούντιο ο Majin Buu, o άνθρωπος πίσω από τις καριόλες του FB Κυρ Λευτέρης, ο Παλικάρης (Παραδείσης) Τρώγλογλου και ο σοφός γέροντας των Τρωγλοδυτών Μπακ Τρολ.
Τηλε-φονική επικοινωνία με τον  Wonder Jlaw Wall

Για όσοι δεν διαθέτετε παλιά τεχνολογία (αποκωδικοποιητές ραδιοσυχνοτήτων, ραδιόφωνακια), η εκπομπή θα μεταδίδεται ζωντανά και από web radio player που θα ανεβάσω στο blog μου εκείνη την αποφράδα ώρα...

*ΑποκρΙατικοποιήσεις τώρα!*


Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

*Ποιός Χρήστος Νικολόπουλος;...*

 Με την επιστολή/παραίτηση Νικολόπουλου αποσαφηνίστηκαν πλήρως οι προθέσεις των βουλευτών και υπουργών των κομμάτων της συγκυβέρνησης που παραμένουν στις θέσεις τους. Πλήρως. Δεν χωράει απολύτως καμία αμφιβολία πλέον. Και οι προθέσεις αυτές είναι η εξής μία. Να συνεχίζουν με κάθε τρόπο να σου κάθονται στο σβέρκο και να είναι αυτοί που ρουφώντας το αίμα σου θα ζούνε μια πολυτελή ζωή γεμάτη προνόμια, λέγοντας σου ψέμματα, τάζοντάς σου επαναδιαπραγματεύσεις και υποσχέσεις για αγώνες για τα δικαιώματά σου και κατόπιν να καταπατούν ολοκληρωτικά την τιμή του λόγου τους, ξέροντας ότι είσαι ενα φοβισμένο ανθρωπάκι που δεν θα τολμήσεις ούτε καν να αντιμιλήσεις. Τόσα χρόνια σε τέσταραν, έχουν πλέον PhD και Master στη σπουδή του ελληνικού λαού. Και θα συνεχίσουν να κοιμούνται ήσυχοι γιατί ξέρουν ότι η οργή σου θα απορροφηθεί σε κόμματα-προστάτες τους, κόμματα-αναχώμματα που χρησιμοποιούν την ευαισθησία σου στην πατρίδα για να σου ρίξουν στάχτη στα μάτια.  Λες και η πατρίδα είναι γκόμενά σου. Λες και δεν είναι η πατρίδα αυτή που τόσα χρόνια σε κρατάει κάτω. Λες και δεν είναι η πατρίδα η λέξη που σου ξεφουρνίζουν για να σε μαλακώσουν κάθε φορά που είσαι έτοιμος να τους πάρεις στο κυνήγι. Αλλά τέτοιος είσαι, σου αρκεί να κρατάς μια γαλανόλευκη και ας σου έχουν κάνει το γκρόβερ πλατεία ομονοίας.
 Με την παραίτηση του ο Νικολόπουλος δεν απέδειξε σε κανέναν την τιμιότητα των προθέσεων του, ανέδειξε μόνο την μοναδική διαφορά μεταξύ όλων αυτών που ασχολούνται σε κομματικό επίπεδο με την πολιτική. Δηλαδή, το ή θα είσαι τελείος ονειροπαρμένος, ευκολόπιστος και αδαής, οπότε και παραιτείσαι μόλις δείς ότι το κόμμα για το οποίο εργάστηκες χρόνια (και περιέργως δεν κατάλαβες την σαπίλα που το μαστίζει) λέει ψέμματα, ή είσαι ένα κομπλεξικό ανασφαλές κτήνος και παραμένεις σε μια κυβέρνηση που δεν τιμά τα λόγια της, επειδή το ψέμα και η ματαιοδοξία είναι ταυτισμένο με την προσωπικότητά σου. Με λίγα λόγια οι παραιτήσεις, στο σημείο που έχει φτάσει ο τόπος, μου φαντάζουν σαν μια απέλπιδα προσπάθεια απενοχοποίησης ενός μοναχογιού να πείσει τη μάνα του ότι η μαρμελάδα φαγώθηκε μόνη της.

Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

*ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΨΩΜΑ*


*Και γιατί να το κρύψομεν άλλωστε?*

Διαβάζοντας σημερινό άρθρο για την επιπλέον προστασία που ζητά ο ναζί κυπατζής από την αστυνομία στάθηκα εδώ: "Προτείνει μάλιστα τη δική του λίστα ονομάτων με αστυνομικούς που επιθυμεί να γίνουν συνοδοί ασφαλείας της Κοινοβουλευτικής του ομάδας, ”καρφώνοντας” έτσι το δικό του ”πυρήνα” στους αστυνομικούς κύκλους, σύμφωνα με τον Τύπο της Κυριακής". Δε νομίζω ότι καρφώνει κανέναν, σχεδόν όλοι τους χρυσαυγίτες είναι, απλά θέλει τους καλύτερους. Οπότε ευκαιρία είναι να αλλάξουν και σήμα το οποίο να αποδίδει καλύτερα τι αντιπροσωπεύουν.