Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

* Μεγάλοι προφήτες της τραπεζοδοξίας *

Τα 'λέγαν οι γεροντάδες!
Απεικονίζεται ο προφήτης Μέργος, ο οποίος και τιμήθηκε με το αξίωμα του λΑγίου, μιας και έδρασε ως "λαγός" στο θέμα των μισθών και απεσύρθει ησύχως προ μηνών. Βοήθειά σας!
  

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

* Δενδιακλή ΔΑΚΡΥΓΟΝΗ *

 Η μικρή αυτή χώρα στην άκρη της βαλκανικής χερσονήσου που λέγεται ελλάδα, από αρχαιοτάτων χρόνων αποτέλεσε μια κοιτίδα πολιτισμού, γεννώντας λόγιους, επιστήμονες, ποιητές και συγγραφείς οι οποίοι με τις ιδέες και τα έργα τους έδωσαν τα φώτα του πολιτισμού σε ολόκληρο τον κόσμο και επηρέασαν μεταγενέστερους ανθρώπους του πνεύματος.
 Ακόμη και σήμερα η χώρα αυτή γεννά μεγάλους άνδρες που φωτίζουν με το έργο τους και το τελευταίο σκοτεινό σημείο της ανθρωπότητας. Ένας απ' αυτούς τυγχάνει να είναι και ο υπουργός των σκύλων που φυλάνε τ' αφεντικά τους, ο Δένδιας. Σαφώς επηρεασμένος από τον αρχαίο συγγραφέα Σοφοκλή, άλλαξε πρόσφατα το όνομά του σε Δενδιακλής και έχει επιδοθεί τον τελευταίο χρόνο στη συγγραφή του έπους "Δακρυγόνη", τίτλος επηρεασμένος κι αυτός από το έργο του Σοφοκλή "Αντιγόνη". Μπράβο το ελλάντα!

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

* Αθώος ο βουλευτής των βλαχαδερών *

Φωτό από την πανηγυρική αποχώρηση του λαϊκού συνδέσμου χωριατανθρώπων από τα δικαστήρια μετά την αθώωση του Cassie Diary, ψυχή του γνωστού συγκροτήματος.


Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

* Μέτρα που εγγυημένα θα αποδώσουν. *

 Στην τελική ευθεία των δοκιμών για την εφαρμογή των νέων μέτρων μπαίνει το υπουργείο ψειριστικής με επικεφαλής τον ίδιο τον υπουργό να λαμβάνει μέρος στις δοκιμές!
 Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε -με μια πρωτόγνωρη δήλωση-  "οι κόποι των ελλήνων φορολογουμένων δεν θα πάνε χαμένοι, τα μέτρα θα αποδώσουν σίγουρα".
 Κρίνοντας πάντως από την φωτογραφία των δοκιμών, αυτή τη φορά φαίνεται να έχει την επιτυχία στο τσεπάκι του. Αν και τα σάβανα δεν έχουν τσέπες...

Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

* Νέα κάρτα γραφικών πολιτικών από την rXIDIA *

 Μετά και από τις τελευταίες δηλώσεις τζίμερου, η rXIDIA αποφάσισε να λανσάρει την νέα κάρτα γραφικών πολιτικών GeMeros. Βγάζουν μάτια!...