Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

* Οι γερμανοί είναι φίλοι μας και η πρωτεύουσά τους η Αθήνα! *

 Τι κι αν οι παππούδες σου πολέμησαν τους ναζιστές κατακτητές; Τι κι αν ο φασισμός απέδειξε ότι είναι το μεγαλύτερο λάθος που έχει διαπράξει η ανθρωπότητα; Τι κι αν μέχρι λίγα χρόνια πριν ήθελες να θεωρείς τον εαυτό σου πολιτισμένο άνθρωπο και όχι τριτοκοσμικό ούγκανο;
 Τώρα έχεις κι εσύ την ευκαιρία να αποκτηνωθείς, να χοροπηδάς σαν πίθηκος κραδαίνοντας σημαιούλες με μαιάνδρους και να πατήσεις την μπανανόφλουδα που σου πετάει η ακροδεξιά νεοναζιστική συμμορία της χροισις αβγυς, προτείνοντάς σου τον νοσταλγό του χίτλερ ηλία κασιδιάρη για δήμαρχο, στέλνοντάς σε δεκαετίες -αν όχι αιώνες- πίσω στο σκοτάδι και στη απόλυτη πνευματική και υλική εξαθλίωση!
 Γιατί άραγε κάτι μέσα μου μου λέει ότι για άλλη μια φορά θα μπουκώσεις το παραμύθι αμάσητο και θα υποστηρίξεις αυτούς που εκτελούσαν τους προγόνους σου; Μήπως επειδή είσαι εξοργιστικά απολίτιστος; Όχι, δεν είσαι απολίτιστος...
 Πλάκα κάνω, απολίτιστος είσαι, αγράμματος,  άξεστος μπουρτζόβλαχος, γκάγκουρας, φοβισμένος, ευκολόπιστος και βαθιά μαυρομεσανυχτωμένος.
Για ακόμα μια φορά, μπράβο το ελλάντα!

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

* Γιού Ες εντ ΕΪ, Τένκουί !!! *

Φάιναλι! Νάου δατ αϊ βίζιτ μάστερ πρέζινεντ οφ γίου ες εντ εϊ, αϊ γουίλ σεϊβ ολ οφ γίου,μπαντ κράισις γκόου αγουέι, μάνεϊ εβριμπάντι ιν πόκετ, γκετ ντάουν, αμέρικαν μπαρ, γουαγουαγιεγούα!


Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

* Ολυμπιακοί Ουγκ-ώνες *

ΣουΒΛΑΚΑθλον

ΚοτοΠΟΥΛΟδρομίες

Φιλοσοφία

* Τι CNN και μαλακίες... *

Διαβολικά καλοστημένο σχέδιο για την γιγάντωση του τηλεοπτικού σταθμού 902 με την πώλησή του στους καπιταλιστές. Η κομμουνιστική προπαγάνδα θα ακούγεται πλέον στα πέρατα του κόσμου και μάλιστα με χρηματοδότηση από τον εχθρό! Καλά λένε ότι ο καπιταλιστής θα σου πουλήσει το σκοινί που θα τον κρεμάσεις! Γατάκια κεφαλαιοκράτες την πατήσατε!