Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

* Θα σας τινάξουμε τα πουλιά στον αέρα! *


Αλλάζει το όνομα της εκπομπής του μπογδάνου από "ευθέως" σε "γκόλντεν ρέιν" μετά το κατούρημα που έφαγε από τον Ponzi στο πλατό του στούντιο.
(σχετικό άρθρο: O Α.Κοντοπίδης ούρησε στην εκπομπή του Κ. Μπογδάνου )

Θα σας τινάξουμε τα πουλιά στον αέρα!

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

* Εσοκωμματηκαίς μαχερυές *

Ένταση δημιουργήθηκε χθες το απόγευμα κατά την ομιλία του βουλευτή της χροισυς αβγις Darth Vader στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης του κόμματος Κάτω Γιοφυρίου Μαλακάσας, ο οποίος με λίγα λόγια διευκρίνησε στους ψηφοφόρους του ότι είναι εξίσου μεγάλο κάθαρμα και σκατόψυχος ώστε να διεκδικήσει και αυτός, μαζί με τον ηλία τον γκάγκουρα την αρχηγεία του κόμματος.
Όπως επεσήμανε στους ακρο(δεξιούς)ατές του, έχει να επιδείξει τεράστιο έργο σε ότι αφορά τον ολοκληρωτισμό, την καταστολή καθώς και την καταπίεση λαών σε διάφορους πλανήτες και μάλιστα όλα αυτά υπάρχουν σε ταινίες όπως τα StarWars, όχι σαν τον κασιδιάρη και τις άλλες κότες που πανικοβλημένοι μην βρεθούν στη μπουζού σβήνουν το φασιστικό, νεοναζιστικό τους παρελθόν από το διαδίκτυο.

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

* Όταν οι αίλυναις δολοφόνησαν την αισθητική *

Πιάσε καμιά πίτσα και άσε τα μάρμαρα. Μια χαρά είναι εκεί που βρίσκονται, τουλάχιστον εκεί τα βλέπει και κανένας άγγλος και μπαίνει στη διαδικασία να έρθει ως τουρίστας στην ελλάδα να δει και την υπόλοιπη ακρόπολη. Αν τα φέρουν εδώ, είμαστε ικανοί να ιδιωτικοποιήσουμε το μουσείο ακρόπολης και μετά θα είναι πιο ακριβό να τα δεις σε καρτ-ποστάλ και από το εισιτήριο Αθήνα-Λονδίνο.

Φρόντισε να καλλιεργηθείς αιλυνούκο πριν αρχίσεις να τραβάς ερασιτεχνικά βιντεάκια εκθέντοντας ανεπανόρθωτα την αισθητική των υπολοίπων συμπολιτών σου. Και πέρα από την αισθητική, φρόντισε να μάθεις και αγγλικά, γιατί το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό όταν σε άκουσα να προφέρεις το bring them back ήταν η τηλεφωνική φάρσα του φουσέκη με τις πίτσες ρε μπαστουνόβλαχε. Το original βίντεο των hellήνων δεν το βάζω, δεν θέλω να ασελγήσω περαιτέρω πάνω στην δολοφονημένη αισθητική μας.
>>3:10

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

* ΕΚΤΑΚΤΟ:Νεκρός ο Ρακιντζής από αντιαεροπορικά πυρά της Π.Ε.ΦΙ.ΜΟΥ. (video) *


Αποκλειστικό βίντεο που περιγράφει καρέ-καρέ την επιτυχημένη βολή αντιαεροπορικού βλήματος της Παγκόσμιας Ένωσης Φίλων της Μουσικής (Π.Ε.ΦΙ.ΜΟΥ.) κατά του Μιχάλη Ρακιντζή την ώρα που πιλοτάρει το ελικόπτερό του για τα γυρίσματα του βίντεο κλίπ για το τραγούδι "η παντολίτσα". 

* FB: Μπερδεύοντας τη βούρτσα με τη λούτσα *

Ιδού οι φωτογραφίες που χαρακτηρίστηκαν ως πορνογραφικό υλικό και έφαγαν report από αίλοιναις χρήστες του facebook, το οποίο και έσπευσε να τους κάνει τη χάρη και να κατεβάσει την σελίδα Wonder Jlaw 2.
Τι να κάνουμε, με τέτοιες ασάφειες στους όρους χρήσης του fb, λογικό είναι ο κάθε κακόβουλος φασίστας να τις εκμεταλλεύεται για να πλήξει την ελευθερία του λόγου που τόσο ενοχλεί και εμποδίζει την άνευ λογικής και επιχειρημάτων ιδεολογία του που προσπαθεί να προωθήσει με κάθε αθέμιτο μέσο.
NO HOPE! 





Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

* Πουτ δε Μπαλούρδο ντάουν σλόουλι *

Την ελληνοφρένεια περίμενε η αστειοινομία να τους ξεφτιλίσει. No hope.


* Χαρούμενες πολύχρωμες εικόνες σαπίλας. *


Χαρούμενες πολύχρωμες εικόνες σαπίλας.
Η σελίδα στο facebook (Wonder Jlaw 2) έπεσε. Σκόνταψε στα αναχρονιστικά, σκοταδιστικά, ακροδεξιά εμπόδια που στήνουν οι φασίστες, ανελευθεριολάγνοι εξουσιαστές μας.

Η σάτιρα δεν χωράει στον πολιτισμό που θέλουν. Αν θέλετε να βλέπετε και να ακούτε και διαφορετικές απόψεις πέρα αυτών που με τόσο ζήλο προσπαθούν να σας επιβάλουν, τότε γίνετε μέλη και ακολουθήστε με στο blogspot: www.wonderjlawwall.blogspot.gr

Σας περιμένω εκεί, μακριά από τα αυτοματοποιημένα "δικαστήρια" ενός άνευ συναισθημάτων υπολογιστή που κρίνει μέσω αλγορύθμων το τι είναι πρέπον και τι όχι.

                                                    Wonder Jlaw

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

* MALAKASA 2014 *

Εκτός από τους Ολυμπιακούς αγώνες υπάρχουν και οι Κοινωνικοί αγώνες.
Κρατάμε τη φλόγα αναμμένη!


Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

* Ass-πήδα μας βύρωνα *

Δεν εξηγείται αλλιώς, το σήμα του κόμματος του βύρωνα πρέπει να το έφτιαξε το καλλιτεχνικό τμήμα της αστειοινομίας. Ο ίδιος δηλαδή άνθρωπος(;) που είχε κάνει και  το photoshop στα πρόσωπα των συλληφθέντων στο Βελβεντό, ο πρώτος που κατάφερε να μετατρέψει αγνώριστα από το ξύλο πρόσωπα σε αγνώριστα πρόσωπα. Θεωρείται δε τόσο πετυχημένο εικαστικά, που σε περίπτωση κυβέρνησης πολύδωρα θα το δούμε να αντικαθιστά τις κλασσικές διάφανες ασπίδες της ένοπλης ακροδεξιάς συμμορίας. Με απλά λόγια: Ένωση για -να αποκρούσουν- την πατρίδα και τον λαό.