Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

* Σάββατο 22 Μαρτίου - Παγκόσμια ημέρα κατά του ρατσισμού *


Να δείξουμε σε όλους αυτούς που έχουν χάσει κάθε ίχνος ανθρωπιάς ότι δεν είμαστε σαν τα μούτρα τους.
Να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι είναι πολύ λίγοι και ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να επιτρέψουμε ιδεολογικά εκτρώματα να αποκτηνώσουν την κοινωνία μας.
ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ στις 2 το μεσιμέρι στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ!
--------------------------------------------------
(Η αφίσα είναι από Wonder Jlaw 3 και όχι επίσημη αφίσα των διοργανωτών).



όποιος θέλει να τυπώσει την αφίσα μπορεί να χρησιμοποιήσει το παρακάτω αρχείο σε 300dpi/CMYK

Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

* για πολλά γ-ΕΛΙΑ *

...γιατί το να προσπαθείς να πλασαριστείς ως κάτι νέο ενώ είσαι το παλιό βαθύ πασοκ που έτρωγες από παντού και κατέστρεψες τα πάντα σ' αυτό τον τόπο, είναι τουλάχιστον ξεκαρδιστικό.


* It's NOT your Liberty *

It's their war, It's not ours. They don't care about us, they don't care about our future, they just care about getting richer and richer. Don't trust USA, EU or Putin. They are the same monetary dictators under the guidance of banks.


Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

* ΚΑΤΙ ΜΥΡΙΣΕ στη ΒΟΥΛΗ tv - Νέα εκπομπή! *

Πανέξυπνο το promotion της νέας εκπομπής μαγειρικής στο κανάλι της βουλής, το οποίο περιελάμβανε την σημερινή υπερχείλιση του βόθρου του κοινοβουλίου, αν και περιττό μιας και απ' όλους αυτούς έχουμε συνηθίσει να τρώμε σκατά χρόνια τώρα!


Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

* And the winner is... *

...ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ!!! Το oscar της ανοιχτής παλάμης μας ανήκει δικαιωματικά!!! Ποιός άλλος είναι τόσο αυνάνας που όταν εδώ και 4 χρόνια του κόβουν ότι δικαιώματα είχε αποκτήσει με αγώνες και θυσίες, μη κάνοντας τίποτε άλλο από το απλά να κοιτάζει σα χάνος κάθε μέρα την προπαγάνδα στη τηλεόραση και να βασίζει τις ελπίδες του στους ίδιους ανθρώπους και ιδεολογίες που τον έφεραν σε αυτή τη κατάντια; Κονγκρατσουλέησονς!