Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

* ΜΠΡΑΒΟ ΣΕΡΓΙΟ *

Μπράβο μαλάκα Σέργιο που θα κάθεσαι και θα χαζεύεις ένα τόπι την ώρα που ότι δικαιώματα είχες αποκτήσει με αγώνες σου αφαιρούνται με το έτσι θέλω από μειοψηφούσες κυβερνήσεις.

Μπράβο μαλάκα Σέργιο που θα πανηγυρίζεις για μια ομάδα ποδοσφαίρου που θα παίζει στα -βαμμένα από το αίμα φτωχών ξεσπιτωμένων- γήπεδα της βραζιλίας.

Μπράβο μαλάκα Σέργιο που θα κάθεσαι και θα τρως εναγωνίως τα νύχια σου στο κόρνερ που κέρδισε η ομαδάρα, την ίδια στιγμή που σφυρίζεις αδιάφορα βλέποντας την κοινωνία στην οποία ζεις να έχει μετατραπεί σε μια ζούγκλα από αμόρφωτους δολοφόνους φασίστες.

Μπράβο μαλάκα Σέργιο. Κάτσε μπροστά στην τηλεόρασή σου και αποθέωσε αυτούς που σου έχουν εξουσιοδοτήσει να έχεις για ήρωες και μη γυρίσεις να κοιτάξεις όλους αυτούς που παλεύουν στους δρόμους για εσένα και για τα δικαιώματά σου μαλάκα Σέργιο.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑ ΣΕΡΓΙΟ.



* ΜΠΕΟΣwatch *


* PUNKαλος *


Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

* If the LEFT wins the European elections... *

...a Godzilla apocalypse is sure to come all over Europe!!!

Don't allow bankers, fascists and money-thirsty right wing politicians lose their power
OR GODZILLA WILL SLASH YOUR GUTS OUT!

chaos in European Central Bank!

chaos in Berlin!

chaos in Athens!

chaos in London!

chaos in Paris!

chaos in Brussels!


Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

* ΦραπΕλιά *


* Ομόνοια-Times Square ένας αρούλης δρόμος *

Θέλει λέει, ο πατρινός καρναβ-άρης, αν γίνει δήμαρχος να γεμίσει την Ομόνοια με φωτεινές διαφημίσεις όπως είναι η Times Square. Του προτείνω να διαφημίσει τον τουρισμό μας, που τόσο επιτυχημένα έχει φροντίσει να διαφημίζει στο εξωτερικό με την μεταχείριση των μεταναστών και τα νομοσχέδια περί αιγιαλών η νεοφιλελευθεροφασιστοσυμμορία που τον στηρίζει.

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

* NEPIT ÜBER ALLES *


Να μην ξεχνάμε και ποιανού κανάλι είναι το νέριτ. Να μην ξεχνάμε πώς δημιουργήθηκε, τι έπρεπε να φιμωθεί για να δημιουργηθεί, ποιός ανέλαβε να τo δημιουργήσει και τι σκοπούς εξυπηρετεί. Ok?

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

* Χρυσά αναφιλητά *



...και επειδή αρκετοί σ' αυτή τη χώρα είναι εντελώς αγράμματοι και επειδή ένας απ' αυτούς είναι και ο μπούκουρας, η παρακάτω εικόνα ξεκαθαρίζει κάποιες έννοιες.

Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

* ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ *




* ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΕΣ ΠΙΣΙΝΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ *

Αποφασισμένος να χαρίσει θερμαινόμενες πισίνες σε όλους τους έλληνες φαίνεται ο πρωθυπουργος μετά το επιτυχές ρουσφέτι που πραγματοποίησε σε νεαρό κολυμβητή, μεσολαβώντας ώστε η πισίνα που έκανε προπόνηση ο μικρός αθλητής, η οποία θα έπρεπε να είναι θερμενόμενη και -λόγω της ίδιας του της πολιτικής- δεν ήταν, να αποκτήσει ξανά θέρμανση. Ο λιλιπούτειος πρωταθλητής μεγαλωμένος στην ελλάδα της παρακμής και της εγκατάλειψης, δεν θεώρησε ότι είναι αυτονόητο το ότι οι πισίνες στις οποίες προπονούνται οι αθλητές πρέπει να είναι ούτως ή άλλως θερμαινόμενες και χάρισε το μετάλλιο που κέρδισε στον κανίβαλο πρωθυπουργό.