Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

* "Σκίσε-σκίσε, κάτι θα μείνει" *

Οοοκεϊ λοιπόν, οπότε έχουμε έναν τραπεζίτη υπουργό οικονομικών που δεν τον έχει ψηφίσει κανείς και έχει πάρει αυτή τη θέση με απ' ευθείας ανάθεση από την νεοφιλελεύθερη τραπεζική χούντα του someareass, ο οποίος σου λέει ότι δεν θα υπάρξει τρίτο μνημόνιο και άλλα μέτρα και από την άλλη έχουμε το επίσημο έγγραφο με τον Κανονισμό* της ευρωπαϊκής ένωσης (άρθρο 14) που σου λέει ότι ένα κράτος-μέλος παραμένει υπό οικονομική εποπτεία για όσο θέλει η εποπτική επιτροπή, ακόμα και αν αυτό έχει εξοφλήσει όχι απλά το 75% της χρηματοδότησης που έχει λάβει, αλλά ακόμα και αν την έχει αποπληρώσει στο ακέραιο. Αλλά εσύ θα πιστέψεις τον τραπεζίτη υπουργό, ακόμα κι αν ξέρεις (που δεν ξέρεις γιατί δεν ασχολήθηκες ποτέ να μάθεις, αλλά θες με το ζόρι να έχεις άποψη) ότι όσο δανείζεσαι τόσο μεγαλώνει το χρέος σου.
Και θεωρείς ανούσια λεπτομέρεια το ότι ακόμα και αν πραγματοποιήσεις όλες τις ιδιωτικοποιήσεις (ακόμα και το νερό) τα κέρδη που θα αποκομήσεις δεν φτάνουν να αποπληρώσουν τα χρέη ενός 6μήνου. Αν όμως μετά απ' όλα αυτά σε χαρακτηρίσω ηλίθιο, θα μου κάνεις report στο βέιζμπουγκ ε;
Θα σε πω μαλάκα τότε που το έχεις συνηθήσει. Και αντί για report πες με μαλάκα και μένα. Γιατί πρέπει να είμαι μεγάλος μαλάκας που 4 χρόνια πρόσπαθώ να σου δείξω για πόσο ηλίθιο σε έχουν τ' αφεντικά σου.
Σκλάβε.
*Κανονισμός (Ευρωπαϊκής Ένωσης) = Νόμος που υποχρεούται να υιοθετήσει κάθε κράτος-μέλος ΧΩΡΙΣ να ψηφιστεί από το εθνικό νομοθετικό όργανο, δηλαδή την βουλή του κάθε κράτους.