Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

* LIVE YOUR FASCISM IN GREECE *






6 σχόλια:

  1. Αφού βγήκαν με φωτογραφίες και διαψεύσθηκε το γεγονός. Και η φωτογραφία με εκείνο το παιδάκι είναι περσινή από άλλους μετανάστες.
    Δες τα παρακάτω λινκ και θα καταλάβεις...
    http://anti-aisthitika.blogspot.com/2014/01/blog-post_4183.html

    http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/01/blog-post_8251.html

    http://metro.co.uk/2012/09/06/at-least-58-dead-after-boat-carrying-illegal-immigrants-capsizes-off-turkey-567371

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καθόλου άκυρα φίλε μου! μπές διάβασε άνοιξε τα μάτια σου και μην βλέπεις τα πράγματα μονόπλευρα. Δεν συμπεριφέρθηκαν καλά πολλοί Έλληνες στους μετανάστες, λαθραίοι και μη. Αλλά κάποια πράγματα, μερικές φορές γίνονται για να εξυμηρετηθούν κάποια συμφέροντα. Όπως ο συνεχής διασυρμός της χώρας μας. μπες και διάβασε http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/01/blog-post_8251.html

      και μετα δές και αυτό

      http://metro.co.uk/2012/09/06/at-least-58-dead-after-boat-carrying-illegal-immigrants-capsizes-off-turkey-567371

      Δες την ημερομηνία της ανάρτησης!

      Διαγραφή
    2. Θα επιμείνω, κακό του κεφαλιού μου βέβαια γιατί πάλι στέλνεις τα ίδια άκυρα sites, αλλά αυτή τη φορά θα σε ρωτήσω και κάτι ακόμα. Σε όλα αυτά τα links που έστειλες, που στο διάλο βλέπεις τη διάψευση; Το ότι χρησιμοποιήθηκε μια άλλη φωτό δεν ακυρώνει το συμβάν. Μάθε να σκέφτεσαι. Τα 12 γυναικόπαιδα είναι εκεί, στον πάτο του αιγαίου άσχετα με τις φωτογραφίες. Και κάτι ακόμα. Ο διασυρμός αυτής της χώρας δεν περίμενε αυτό το συμβάν, αυτή η χώρα διασύρεται καθημερινά γιατί είναι μια χώρα αμόρφωτων και ημιμαθών εκφασισμένων παρτάκηδων.

      Διαγραφή
    3. Ωραία, λοιπόν άπιστε φίλε μου, δες και αυτό... http://www.youtube.com/watch?v=oL0dSkEnoeI
      Οι άνθρωποι κάνουν ότι κάνουν εσκεμμένα γιατί έχουν πάρει αυτή την εντολή από τον δουλέμπορο. Τρυπούν την βάρκα για να μην γυρίσουν από εκεί που ήρθαν. Αν δεν ήταν εκεί το λιμενικό να τους σώσει, δεν θα υπήρχε κανένας πρόσφυγας να μιλήσει για το συμβάν και να θεωρήσει υπεύθυνους τους ίδιους ανθρώπους που του έδωσαν αυτή την ευκαιρία. Εννοείται ότι δεν είναι το μόνο συμβάν που μπορεί να διασύρει μια χώρα. Παραδείγματος χάρην πιο σοβαρός διασυρμός για την χώρα, που δικαιολογεί και τους παραπάνω χαρακτηρισμούς σου, είναι ο κάθε Έλληνας που υποστηρίζει με κάθε τρόπο και ψηφίζει ακόμα, όλους αυτούς που τον κατέστρεψαν και τον έφεραν σ'αυτή τη κατάσταση. Τα 12 γυναικόπαιδα δεν γυρνάνε πίσω, το θέμα είναι εσύ και εγώ και όλοι μας τι κάνουμε για να μην χαθούνε κιάλλα!

      Διαγραφή
    4. Όχι απλά επειδή πιστεύεις το ρεπορτάζ του star, αλλά επειδή βλέπεις ακόμα τηλεόραση, πάω πάσο. Συνειδητοποιώ ότι δεν υπάρχει καμία ελπίδα. Μη ξεχάσεις να μάθεις και τι φόρεσε η στικούδη στον τελικό εκεί που χορεύουν. Δεν παλεύεστε όσοι αρχίσατε να ασχολείστε με τα πολιτικά τα τελευταία χρόνια.

      Διαγραφή