Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

* ΕΚΤΑΚΤΟ:Νεκρός ο Ρακιντζής από αντιαεροπορικά πυρά της Π.Ε.ΦΙ.ΜΟΥ. (video) *


Αποκλειστικό βίντεο που περιγράφει καρέ-καρέ την επιτυχημένη βολή αντιαεροπορικού βλήματος της Παγκόσμιας Ένωσης Φίλων της Μουσικής (Π.Ε.ΦΙ.ΜΟΥ.) κατά του Μιχάλη Ρακιντζή την ώρα που πιλοτάρει το ελικόπτερό του για τα γυρίσματα του βίντεο κλίπ για το τραγούδι "η παντολίτσα". 

1 σχόλιο:

  1. Τάδε έφη Μιχαλάκης

    "...Για την οικονομικό-πολιτικά δρώμενα της Ελλάδας

    Τα έχω σχολιάσει με ένα τραγούδι πριν την κρίση, «Ο Κόσμος», το 2005. Στο internet ανέβηκε το 2009 αλλά είναι δημιουργία του 2005. Αυτό που έβλεπα τότε – όχι προφητικά και μπούρδες- είναι ότι όλα έδειχναν προς τα πού πάμε… Άκουγα στις ειδήσεις τη μια μέρα 50000 προσλήψεις, 100 την άλλη, 150, την επόμενη….Pε παιδιά ποιος θα τους πληρώσει όλους αυτούς; Λοιπόν φθάσαμε σε μια κατάσταση να το κάνουμε ρημάδι εδώ και δεν ξέρω αν αξίζει να ασχολείσαι… Δηλαδή τέτοιο δούλεμα που ειλικρινά δεν θέλω ούτε ειδήσεις να βλέπω.

    Το κολπάκι….όλοι φταίμε για ότι συμβαίνει… Αυτή τη στιγμή έχουν βάλει μπροστά ένα Στουρνάρα , δείχνουν τον κακό Στουρναρα, και όλοι αυτοί που έχουν φέρει την κατάσταση έως εδώ το παίζουν αντιστασιακοί στην τηλεόραση!
    Να μην πληρώσουμε το μνημόνιο κάθονται και λένε… Ρε συ τώρα κάθεσαι και βρίζεις τους Γερμανούς; Tόσα χρόνια που ήσουν στις κυβερνήσεις και έβλεπες να κλέβονται λεφτά τι έλεγες; H υποκρισία είναι τεράστια. Όταν ξεκίνησαν όλα αυτά πριν τέσσερα χρόνια όλοι έβριζαν τους πολιτικούς, τώρα βρήκαν το κολπάκι έβαλαν μπροστά τον Σαμαρά και τους Γερμανούς και λένε «Αυτοί φταίνε!», «Αυτούς βρίστε!»¨… Και όλοι από πίσω τα καλόπαιδα το παίζουν αντιστασιακοί αντιμνημονιακοί.

    Και με όλο το θράσος ξαναβάζουν υποψηφιότητα λες και δεν έγινε τίποτα ρε παιδί μου. Εγώ νομίζω ότι θα έπρεπε να εξαφανιστούν όλοι όσοι έφτασαν την Ελλάδα έως εδώ, και να είναι στις επόμενες εκλογές μόνο καινούργιοι. Ή αν δεν μπορείτε να κάνετε κάτι νοικιάστε μία κυβέρνηση απ’ έξω να σας κάνει την δουλειά. Δεν βρίσκω άλλη λύση…."
    - See more at: http://www.allaboutmusic.gr/epikairotita/synenteyxeis/synenteyxi-mihalis-rakintzis#sthash.5FW6Kw6d.dpuf

    ΑπάντησηΔιαγραφή