Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

* Apatche υπάρχουν *


2 σχόλια:

  1. Δεν είμαστε Απάτσι, δεν είμαστε Ζουλού, είμαστε οι ραγιάδες του «ελληνικού» εσμού!

    O Καρατζαφύρερ, έτρωγε κι αυτός, με χρυσά κουτάλια,φίλε συνταξιούχε με την κουτσουρεμένη σύνταξη, αλλά αυτή είναι προσωπική του υπόθεση, κατά που μας εξηγεί, ο ανυποχώρητος, ανυπότακτος και ασυμβίβαστος γελωτοποιός της Τηλεδημοκρατίας μας [http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231362682].

    Ακούς κι εσύ που δεν κάνεις το προγραμματισμένο από καιρό χειρουργείο σου γιατί τα νοσοκομεία δεν έχουν πλέον υπερκοστολογημένα αναλώσιμα? Άνεργε, τι λες, εσύ? Εθελοντή δάσκαλε που τρέχεις να αρπάξεις το μόριο του δεύτερου τη τάξει παρασυνταγματολόγου, πώς σου φαίνεται? Επισφαλώς κι απλήρωτε εργαζόμενε, δυστυχώς, όλοι μαζί τα φάγαμε, τι να κάνομε τώρα? Έτσι είναι τα πράγματα καταθλιμμένε συμπολίτη του Μικροτσουτσουνιστάν! Όλοι μαζί τα φάγαμε, σου λέω. Είναι μόνο τεχνική, η λεπτομέρεια ότι όταν λέμε "όλοι" δεν εννοούμε ακριβώς όλοι. Ούτε έχει και τόση σημασία ότι οι μερίδες ήταν τερατωδώς άνισες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δηλαδη αν οι μεριδες ητανε ισες και ειχες και εσυ την δυνατοτητα να συμμετασχεις στο φαγοποτι των λωποδυτων ορκιζεσαι οτι δεν θα πλησιαζες στον παγκο?Αν "ναι" τοτε εισαι απροσαρμοστος δον κιχωτης,περιθωριο,,βρισκεσαι στην κοσμαρα σου και θα επρεπε να ανακυκλωθεις το ταχυτερον δυνατον διοτι χαλνας την πιατσα,αυτην που με τοση προσπαθεια εκτισαν οι επικυριαρχοι για να "επιμορφωσουν" τα παιδια σου.Εργαλειο η διαφθορα.Σου δινω κομματακι τις για να σε κανω δικο μου αλλα μετα και αφου επιτυχω αυτο που σχεδιασα μετα σου παιρνω και το κεφαλι αλλα και την μιζα πισω...τι να σε κανω μετα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή