Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

* Wonder JLaw 2 - The Return! *




Τί κι αν το *Wonder JLaw Wall Fan Page* δεν μπορεί πιά να ανανεωθεί; Τί κι αν κάποιοι είναι τόσο κουτοί που νομίζουν ότι αν κάνουν report σε μία σελίδα ή σε ένα profile θα καταφέρουν ένα χτύπημα κατά της ελευθερίας του λόγου; Αν ο Παπανδρέου είχε εφεύρει το Facebook θα απαντούσε "ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" και θα έλεγε και την αλήθεια!
Εδώ και ενάμιση χρόνο, η σελίδα προσπαθούσε σε καθημερινή βάση να αποτυπώσει την ελληνική -κυρίως- πραγματικότητα μέσα από εικονογραφήσεις και μοντάζ,άλλοτε χιουμοριστικά και άλλοτε καυστικά, αλλά και με απλά σχόλια, πάντα με την ίδια αισθητική. Και αυτό δεν μπορεί να σταματήσει, ιδίως τώρα, τώρα που η ελληνική κοινωνία έχει χάσει τελείως τη μπάλα. Τώρα που το απολύτως υδροκέφαλο politically-correct των νεοελλήνων οδηγεί μια ολόκληρη χώρα στα σκοτάδια του νεοναζισμού και του φασισμού, τώρα που μέσω των ΜΜΕ η "κοινή γνώμη" παρουσιάζεται να έχει απολέσει τη μνήμη των διαδηλώσεων στο Σύνταγμα και ως εκ θαύματος φαντάζει να έχει σχεδόν συγχωρέσει όλους αυτούς τους πολιτικούς που έκραζε και μούτζωνε το -μόλις- περασμένο καλοκαίρι.
Θα συνεχίσω λοιπόν από έδω, προσπερνόντας επιδεικτικά οποιαδήποτε προσπάθεια φίμωσης από ανόητους που πιστεύουν ότι το να μπλοκάρουν έναν admin καταφέρνουν κάτι στην μίζερη ζωή τους. I won't share a single little fuck for them που λένε οι Ισλανδοί..
Κλείνοντας, όλοι όσοι βρίσκατε ενδιαφέρουσα τη δουλειά μου ή και τις απόψεις μου,  μπορείτε να γίνετε μέλη στη νέα μου σελίδα Wonder JLaw 2, το οποίο τυχαίνει να είναι και μεγαλύτερο, ευήλιο, ευάερο και δεν έχει ούτε ενοίκιο!
Άντε και καλά κρασά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου